Primavendi groeit en ontwikkelt!

En dat heeft geresulteerd in een prachtige samenwerking met MODINT Credit & Finance.

Modint is gespecialiseerd in diensten op het gebied van creditmanagement. Kort gezegd: ondernemers realiseren omzet, Modint zorgt er voor dat het geld op de rekening van de ondernemers komt. Geen betere omzet dan betaalde omzet. Heel pragmatisch en effectief mét behoud van de klantrelatie.

“Geen betere omzet dan betaalde omzet”

Primavendi ontwikkelt mensen en organisaties. De partners van Primavendi zijn in staat om ondernemers te ondersteunen met de meest voorkomende uitdagingen op gebieden als verbetering van de verkoopprestaties, management en leiderschap, bedrijfsovernames, verandertrajecten, investerings- en financieringsvraagstukken, bedrijfsovernames, export, HR advies en het werven en ontwikkelen van personeel.

Primavendi en Modint Credit & Finance bundelen hun krachten waardoor relaties van Modint en Primavendi zo gemakkelijk toegang hebben tot een breed dienstenpakket en knowhow om hun business te ontwikkelen.

Discreet en vertrouwd met de focus op resultaat. Zo werken Primavendi en Modint sàmen met u aan uw succes.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>