Wij zijn Primavendi

Gerard Worm en Joris Völker. Ondernemers uit de praktijk die elkaar uitstekend aanvullen wat betreft opleiding, achtergrond en ervaring. Joris is zijn carrière begonnen op de winkelvloer en is tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met alles wat er op die winkelvloer speelt. Gerard brengt theorie en praktijk samen, koppelt ze aan elkaar. Een unieke combinatie die voor retailers goud waard is.

In Primavendi komen theorie en praktijk dus samen. Op hun geheel eigen wijze gaan Gerard en Joris aan de slag binnen uw organisatie om van uw winkels een succesvolle formule te maken. Primavendi biedt oplossingen die precies passen bij wat uw bedrijf nodig heeft. Dus geen confectie maar een echt maatpak!

Primavendi: ‘voordat u verkoopt’

Wanneer is Primavendi de juiste partij voor u? Als u bereid bent om problemen écht aan te pakken. Met een gezonde dosis lef, onuitputtelijke zucht om de kern te raken én de durf om de confrontatie aan te gaan, helpen de mannen van Primavendi u weer op weg. Niets is vanzelfsprekend, alle facetten van uw organisatie worden onderzocht en indien nodig aangepakt. Van de top naar beneden, iedereen binnen de organisatie gaat mee in de training, waarbij het individu niet uit het oog verloren wordt.

Op basis van hun jarenlange ervaring hebben Gerard en Joris van Primavendi een training ontwikkeld met een onorthodoxe, zeer succesvolle aanpak. Standaardmodellen komen tijdens deze training dan ook niet aan bod.

Vandaag wordt het beter dan gisteren. Zeker als u contact opneemt met Primavendi voor een kennismakingsgesprek.

 

Share