Wij zijn Primavendi

Gerard Worm en Joris Völker zijn de founding partners van Primavendi. Ondernemers uit de praktijk die elkaar uitstekend aanvullen wat betreft opleiding, achtergrond en ervaring.
Joris, afkomstig uit een echte ondernemersfamilie, is zijn carrière begonnen op de winkelvloer en is tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met alles wat er op die winkelvloer speelt.
Gerard is juridisch en bedrijfseconomisch opgeleid en heeft het commerciële gevoel met de paplepel in gegoten gekregen. Hij brengt theorie en praktijk samen, koppelt deze aan elkaar. Een unieke combinatie die voor ondernemers goud waard is.

Ondernemen is topsport. Je zult als als startende en als ervaren ondernemer van alle markten thuis moeten zijn. Omdat het onmogelijk is om alles te weten, is het prettig om gebruik te kunnen maken van kennis, kunde en ervaring van andere ondernemers.

Primavendi beschikt over die deskundigheid. De Primavendi-partners zijn stuk voor stuk experts die, ieder op hun eigen vakgebied, ondernemers helpen en ondersteunen. Zij snappen wat er speelt en zij spreken de taal van de ondernemers. Omdat de experts van Primavendi zelf ondernemer zijn, komen zo theorie en praktijk samen.
Kortom: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

“Kennis is kracht”

Samenwerken en leren met en van elkaar zijn de uitgangspunten van de partners van Primavendi.
Op geheel eigen wijze werken de partners van Primavendi samen mét haar opdrachtgevers aan de best passende oplossing. Oplossingen op het gebied van sales, management, organisatie, personeel, financiering en communicatie.

Zo biedt Primavendi oplossingen die precies passen bij wat uw bedrijf nodig heeft. Dus geen confectie maar een echt maatpak!

Primavendi: ‘voordat u verkoopt’

Wanneer is Primavendi de juiste partij voor u? Als u bereid bent om problemen écht aan te pakken. Met een gezonde dosis lef, onuitputtelijke zucht om de kern te raken én de durf om de confrontatie aan te gaan, helpen de partners van Primavendi u weer op weg. Niets is vanzelfsprekend, alle facetten van uw organisatie worden onderzocht en indien nodig aangepakt. Van de top naar beneden, iedereen binnen de organisatie gaat mee in het proces, waarbij het individu niet uit het oog verloren wordt.

Op basis van hun jarenlange ervaring hebben de partners van Primavendi een aanpak ontwikkeld met een onorthodoxe, zeer succesvolle aanpak.

“Vandaag wordt het beter dan gisteren”

Zeker als u contact opneemt met Primavendi voor een kennismakingsgesprek.

Share