Ons motto: ‘Samen de berg op’

Samen de berg op. Dat is in vier woorden de weg naar succes volgens Primavendi.

In onze aanpak staan de mensen en de samenwerking van alle betrokkenen centraal. Doelen stellen, strategie bepalen en met elkaar aanpakken. Samenwerken op de werkvloer, samenwerken tussen klanten en leveranciers van producten en diensten, samenwerken van ondernemers en beleidsbepalers, samenwerken tussen management en medewerkers, samenwerken van beleggers met gemeentebesturen.

Alleen samen met alle betrokkenen en belanghebbenden en met hard werken bereik je de top. De aanpak van Primavendi is een hele pragmatische, echt vanuit de praktijk.

Bij Primavendi geloven we dat u in vier fasen de top bereikt:

Ploeteren

Focus, richting, efficiency. Belangrijke ingrediënten als u een berg gaat bedwingen. Ontbreken deze binnen uw organisatie? Dan blijft u ploeteren zonder resultaat en zult u altijd onderaan de berg blijven staan. Of gaat u echt aan de slag om de basis wél goed te krijgen?

Trappen

De wil is er, nu is het zaak om te trappen en de weg naar boven in te zetten. Hard werken dus. Hier begint het leerproces en focussen we op aspecten om een betere, efficiëntere werkwijze te ontwikkelen.

Schakelen

Tijdens het trappen is het belangrijk om te schakelen. Zodra de basis ligt, ga je de techniek verfijnen, de processen fijn slijpen en komt ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers aan bod. Professionaliseren en excelleren om zo de ‘kneepjes van het vak’ te leren.

Succes

De top is bereikt! Kijk even achterom, geniet van het succes en de rust van de afdaling. Realiseer je tegelijkertijd wel dat er nog meer bergen zijn die je zult moeten bedwingen op de weg naar succes.

Specialismen

Zo pakt Primavendi vraagstukken aan op het gebied van sales, management, strategie, rendementsverbetering, export, financieringsvraagstukken van werkkapitaal en vastgoed, bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht, verandermanagement en herstructurering, het werven en ontwikkelen van personeel.
Voor gemeentelijke organisaties verzorgt Primavendi onder andere City Hospitality- en City Mystery Shoppingprogramma’s en stelt acquisitieplannen op voor het bestrijden van leegstand en voert deze ook uit.

De partners van Primavendi helpen u graag verder. Discreet en vertrouwd.

Het landelijke netwerk brengt ondernemers gemakkelijker met elkaar in contact zodat ondernemers elkaar onderling ook verder kunnen helpen bij actuele vraagstukken. Leren met en leren van elkaar.

Werkwijze & oplossingen

De werkwijze van Primavendi is open, direct en op basis van vertrouwen. Daarom werkt Primavendi met vaste tarieven zodat alles duidelijk en overzichtelijk is zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

De oplossingen die Primavendi biedt, passen bij de behoefte van de opdrachtgevers. Hoewel wij werken vanuit onze vaste kernwaarden is niets standaard. Zo worden onze trainingen en adviestrajecten steeds weer precies passend gemaakt bij de te bereiken doelen van het bedrijf. Dat vraagt van betrokkenen een extra inspanning maar die samenwerking leveren uiteindelijk het beste resultaat en rendement op. En daar gaat het om. Primavendi lost op!

Naast vraagstukken op het gebied van sales en management  helpt Primavendi u ook met vraagstukken op financieel en organisatorisch gebied. Bij ieder vraagstuk dat ondernemers bezig houdt, past een Primavendi-partner met zijn of haar specialisme. Ook voor Primavendi geldt: alleen ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder.

Kortom: Primavendi is een landelijke organisatie met partners die breed zijn opgeleid en hun kennis en ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Zij beschikken over een sterk pragmatische instelling en hebben een uitgebreid netwerk.

Primavendi biedt diensten aan op het gebied van:

Sales- en Managementtrainingen

Business development

Exportbevordering 

Finance

Verandermanagement

Personeel

Advies aan gemeenten

Interim-opdrachten

 

Wilt u met uw organisatie ook de top bereiken? Maak dan een afspraak met Primavendi voor een kennismakingsgesprek.

Primavendi: “Hier begint het!”

 

Share